Virva Ivakko, Konttoripäällikkö, markkinointi, KiAT

virva@bkm.fi | 050 3542934

 Virva on konttorimme sielu ja ilo. Tästä Duracellista ei virta lopu koskaan. Virvan tie konttoripäälliköksemme alkoi jo lähes 10 vuotta sitten asuntovälittäjänä.
Kokemuksensa ja ammattitaitonsa Virva hyödyntää yrityksemme kehittämiseen ja henkilökuntamme tukemiseen. Läsnäolollaan Virva tuo välittäjiemme parhaat puolet esiin ja saa positiivisuutensa leviämään koko konttoriimme.
Hänen kanssaan työskentely on helppoa, vaivatonta ja nopeaa.
Yritykseemme liittyvissä asioissa ota yhteyttä Virvaan.

Asiakaskokemuksia Virvasta

Virva on erittäin ystävällinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Täynnä energiaa ja positiivista asennetta. Osaa nopeasti löytää oikean ratkaisun ongelmatilanteissa. Virva on aina valmis auttamaan jos tarvitsin neuvoa tai ohjeita. Hyvä kommunikointi taito muiden ihmisten kanssa. Virva on hyväää!!!!

Natalia Braginets

Kiitos Virvalle huippunopeasta toiminnasta!

Todella sähäkkä nainen, ei paljon miettinyt vaan tiesi mitä tehdä. Sijoitusasunto Helsingissä myytiin toisella näytöllä, mutta asiakas joka sen osti oli nähnyt asunnon ensinäytöllä. Virva piti meidät tilanteen tasalla hyvin, kertoi välittömästi näyttöjen jälkeen tilanteen miten meni. Aktiivinen ja ammattitaitoinen, jos vaan tarvitsemme välittäjää uudelleen tiedämme mistä hänet tavoittaa.

Suosittelen.

 

Pauli Saikkonen, Tuusula 

 

Olen tehnyt Virvan kanssa Bulevardin Kotimeklareiden markkinointia, somea ja printtiä vuodet- Voisin sanoa että Virvan kanssa on aivan ihana työskennellä. Hän tietää mitä tekee ja millainen kamppis rakennetaan. Virva ei hypi eikä pompi asiasta toiseen, yksi asia tehdään kerralla kunnolla. Tälläinen päättäväisyys on ilo nykypäivänä, tietää mitä tekee ja miten se tehdään.

Kuuntelee ja innostuu ideoista, aikataulut pitävät ja venyy uskomatomiin suorituksiin. Pelkkää kultaa koko mimmi. Ilo tehdä duunia yhdessä.

 

Sari Rinne, yrittäjä. 

Graafinen suunnittelu Sari Rinne, Tuusula.

 

 

Kaikki myyntikohteemme

 

Lue lisää referenssejä

Kiinteistönvälitys
Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV
Korkeavuorenkatu 2, 00140 Helsinki
Puh. 09 - 680 3980  |   info@bkm.fi