Pauliina Kivikoski, Myyntineuvottelija, KTM

pauliina@bkm.fi | 050 524 0116

Pauliinan sosiaalisuus, ihmisläheisyys ja ammattimainen tarkkuus ovat ehdottomasti hänen vahvuuksiaan.
Hänen koulutuksensa Kauppatieteiden Maisterina, sekä kotona kolmen aktiivisesti urheilevan teinin aikataulujen ja muiden arjen askareiden pyörittäminen luovat erittäin vahvan alustan hänen työskentelylleen.
Pauliinalla langat pysyvät käsissä ja pää kylmänä tiukoissakin tilanteissa. Hänen positiivinen asenteensa säilyy asunnonvälityksen hoitamisen alusta loppuun saakka.
Ulkomailla vietetyt vuodet mahdollistavat hänen työskentelynsä usealla eri kielellä.

Asiakaskokemuksia Pauliinasta

Yhteistyö Bulevardin Kotimeklarin kanssa sujui asuntokaupassamme mallikkaasti näin ostajan näkökulmasta. Pääsimme katsomaan asuntoa joustavasti yksityisenä näyttönä jo samana päivänä kun otimme yhteyttä välittäjään. Asunnon esittelijä oli luotettavan ja asiantuntevan oloinen heti ensi tapaamisella. Tarjouksemme vietiin eteenpäin nopealla aikataululla ja koko tarjousneuvottelu sujui ilman viivästyksiä tai turhaa odottelua. Itse asuntokaupat välittäjä hoiti kaikin puolin asiantuntevasti. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja vastauksen sai aina heti. Toimistolla käydessämme tunnelma oli palveleva ja sopivan rento, ja koimme itsemme hyvin huomioiduiksi.

Suosittelen lämpimästi, erittäin joustavaa ja asiantuntevaa palvelua!

Ystävällisin terveisin,

Elina

 

Hei,

Annamme mielellämme positiivista palautetta prosessista.

Terveisin,

Jussi Armanto

Kaikki myyntikohteemme

 

Lue lisää referenssejä

Kiinteistönvälitys
Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV
Korkeavuorenkatu 2, 00140 Helsinki
Puh. 09 - 680 3980  |   info@bkm.fi