Kirsi Apajalahti-Plyhm,

Kaupanvahvistaja, LKV

kirsi@bkm.fi |050 343 4475

17 vuoden kokemuksella asunto-, tontti- ja kiinteistökauppaa.

Rautainen ammattitaito ja asiakaslähtöinen asenne ovat ensisijaisen tärkeitä asioita asunnon vaihdossa. Kirsi tekee mitä lupaa ja hoitaa asuntokaupat lakikoukeroineen alusta loppuun saakka tunnollisesti. Asiakirjat muodostavat kokonaisuudessaan kaupan sisällön. Kirsi valvoo puolestasi, että asuntoesite, tarjoukset, kauppakirjat ja muut asiakirjat ovat asianmukaisesti laadittu ja kunnossa – Kirsi haluaa luoda asiakaskokemuksen, joka kestää.

Kirsin hyvin hoidettujen kauppojen kautta syntyneet suhteet saavat asiakkaita kääntymään yhä uudelleen hänen puoleensa ja suosittelemaan häntä tuttavilleen, kun asunnon vaihto tulee ajankohtaiseksi – liity sinäkin Kirsin tyytyväisten asiakkaitteni joukkoon!

Asiakaskokemuksia Kirsistä

 Kiitos tosi paljon tästä, ja kaikesta muustakin.

On ollu iso ilo asioida sun kanssa, ja jos välittäjää kuka tahansa tarvitsee, meillä on suositella Espoon Paras, miellyttävin ja ammattitaitoisin välittäjä. 

Hyvä ja huolellinen valmistelu myynnille tilanteessa, jossa meillä oli vain yksi kiinnostava ostokohde ja kaupat piti ketjuttaa. Avoin ja toimiva keskustelu sekä sparraus myös ostokohteeseemme liittyvistä haasteista, joilla oli merkittävä vaikutus myyntiimme. Myynti sujui hyvin ja tavoitehinta saavutettiin. Kiitos Kirsi!

Olimme todella tyytyväisiä kaikkeen siihen, miten hoidit meidän niin vanhan kotimme
+ uuden kodin neuvontakuviot. Sinulla jos kellään, on palvelu kohdallaan =)

Suosittelemme sinua mieluusti eteenpäin!

Välittäjä paneutui hyvin kohteeseen ja teki töitä myynnin edistämiseksi.
Hän osasi käyttää oikeita keinoja kiinnostuksen lisäämiseksi ja rohkaisi meitä tekemään isojakin askeleita, jotta asiakasvirtaa saatiin kohteeseen ja tarjouksia tulemaan.
Myytävä kohde oli haastava myytävä, koska se oli ollut jo toisella välittäjällä myynnissä ilman tulosta. Vaati ammattitaitoa saada kohde uudelleen kiinnostavaksi.

Kiitokset hyvästä työstä!

Kirsin sitoutunut, energinen ja ammattitaitoinen ote.

Kirsi on aivan HUIPPU!!

Kirsi on paras!

Leena 

Kirsi on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja hänen kanssaan on todella mukava ja helppo asioida. Saimme kysymyksiimme aina nopeasti vastauksia ja ystävällistä,
asiantuntevaa palvelua läpi koko prosessin.
Voin lämpimästi suositella 🙂

ostaja Espoo -Emmi 

Kaikki myyntikohteemme

 

Lue lisää referenssejä

Kiinteistönvälitys
Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV
Korkeavuorenkatu 2, 00140 Helsinki
Puh. 09 - 680 3980  |   info@bkm.fi