Elena Mäkinen, LKV, OTK

elena.m@bkm.fi | +358 400 521 646

 

Kaikki virtaa, mikään ei pysy paikallaan – sanoi Herakleitos. Elämämme olosuhteet muuttuvat sen virran myötä, ja usein sen vuoksi tulee tarve vaihtaa asuntoa.
Minun tehtäväni on auttaa sinua tässä prosessissa. Ammattitaito, kokemus, kyky kuunnella ja löytää ratkaisuja – nämä ovat työkalujani onnistumiseen. Omistaudun työlleni ja rakastan sitä. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä. Työni painopisteet ovat yksilöllinen lähestymistapa asiakkaan kanssa, avoimuus, rehellisyys, tehokkuus ja empatia.
Oikeustieteellinen koulutus on auttanut minua harjoittamaan konsultointia ja kauppaa menestyksekkäästi useita vuosia. Kiinteistönvälittäjän työ yhdistää molemmat nämä alueet, ja siitä on tullut minulle mieluinen ammatti.
Venäjän kieli on äidinkieleni ja tämä antaa minulle luonnollisen edun työskennellä myös venäjänkielisten asiakkaiden kanssa.

Asiakaskokemuksia Elenasta

Dear Elena .
We express our gratitude to you for the highly professional service that you provided us as Landlords in finding a Tenant in a very short time !!!
You solved the goal quickly and found a three Tenants for us, and our commercial premises with an area of
340.5 sq.m. was leased out within one month !!!
And as a result of your’s very active and creative work, we had the opportunity to make the best choice.
All three Tenants made good offers, but we chose the best Tenant for our conditions.
And when you had to refuse to the an other Tenants, It has done very kindly and gracefully, and as we know, all of them are also your potential customers now .
We will also be happy to continue our cooperation with you, because you are very positive and talented person.
We wish you all the best in New Year , 2020th!
Sincerely yours,

Sylvester and Svetlana Kankava

О своём сотрудничестве с Еленой Матвеевой могу сказать только самое хорошее – отличный квалифицированный, ответственный риэлтор, прекрасно знающий рынок недвижимости, прекрасно выполняющая свои договорные обязательства. С её помощью я осуществил 5(пять!) сделок, и по каждой з них я ставлю ей ”отлично”. Отдельно отмечаю её личное глубокое обаяние и прекрасные человеческие качества: честность и внимательность.
Aleksander Bitsak
(Yhteistyöstä Elenan kanssa voin kertoa pelkkää hyvää. Hän on paras! Ammattitaitoinen ja vastuullinen kiinteistönvälittäjä, joka tietää markkinan oikein hyvin ja noudattaa sovittuja asioita asiakkaiden kanssa. Hänen avullaan minä olen tehnyt 5 asuntokauppaa ja kaikista kaupoista Elena saa erinomaisen arvosanan. Erikseen haluan kertoa että Elena on erittäin charmikas ja hyvä toimimaan ihmisten kanssa, rehellinen ja huomaavainen).  Aleksander Bitsak

Elenalle tunnustuksemme loistavasta kanssakulkemisesta ja ainutlaatuisesta välittäjän työstä meidän elämän asuntoasioissa.

Natalia ja Kim  

Kiitos paljon.

Kaikki meni juuri sovitulla tavalla. Eli täydellisesti. Olemme tyytyväisiä.

Raili

Vielä erityiskiitokset Elenalle, joka on ollut Metrotorin Hesburgerin projektiin loppuun asti esimerkillisesti mukana. Sinulla on palveluasenne kohdallaan!

Kiitokset.

Kiitokset myös kaupan hyvästä ja huolellisesta hoitamisesta. Oli mukava tehdä kauppaa kanssasi.

T. Juha

Kaikki myyntikohteemme

 

Lue lisää referenssejä

Kiinteistönvälitys
Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV
Korkeavuorenkatu 2, 00140 Helsinki
Puh. 09 - 680 3980  |  info@bkm.fi