Raasepori, Sandnäsuddintie 79 Rösund , 143.00 m2

Valoisa etelään avautuva merenrantakiinteistö rakennuksineen Snappertunassa. Mahdollisuus ostaa myös viereinen tontti. Mahdollisuus myös vaihtoon.

Kiinteistöllä on kolme tasokasta rakennusta, päärakennus, saunarakennus vierashuoneineen sekä ympärivuotinen kesäkeittiö. Kiinteistö on laadukkaasti pengerretty ja autolla pääset jokaisen rakennuksen viereen.

Rakennusoikeutta vielä jäljellä. Myös osuus vesialueisiin kuuluu kauppaan.

Pääset autolla perille  tontillesi merenrantaan. Ajo-aika Helsingistä noin 1,5 tuntia, Turusta 1,45 tuntia ja Tammisaaresta 25 minuuttia. Tänne pääset myös veneellä kätevästi kaikkialta. Tammisaaren palvelut löytyy lähistöltä ja suojaisa sisäväylä saattaa sinut turvallisesti sinne veneellä kelissä kuin kelissä. 

Tämä paikka on todellinen ulkoilijan sekä veneilijän unelma, lähistöllä on myös upeat retkeilymahdollisuudet veneellä, pyörällä ja kävellen. 

Lähistöllä veneilymatkan päässä myös useita ravintoloita. Myös hankoon pääset veneellä kätevästi. Kaikki veneväylät ovat turvallisesti vieressä.

Soveltuu kesä-asunnoksi, vakinaiseen käyttöön tai vaikka Koronapakopaikaksi. Nyt on hyvä, kaunis ja monipuolinen kokonaisuus tarjolla. 

Esittelyt sekä yhteydenotot:
VIlle Manner LKV, LVV, AFM
ville@bkm.fi
045 78 75 75 77

Huoneisto

Kohdenumero: 21786271
Asuintilojen pinta-ala: 143m²
Sauna:

Oma sauna

Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Tontti: oma

Muita tietoja

Kaavoitus: Yleiskaava.

Asumiskustannukset

Hinta

Myyntihinta: 995 000,00 €
Velaton hinta: 995 000,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Manner Ville
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, AFM
ville@bkm.fi
045 78 75 75 77