Helsinki, Tehtaankatu 11 Ullanlinna , 217.00 m2

Tästä valoisasta ylimmän 7. kerroksen huoneistosta on upeat näkymät puistoon ja merelle. 

Huoneiston kokonaispinta-ala on 217 neliötä, mikä sisältää omalla sisäänkäynnillä olevan 27 neliöisen yksiön. Yksiö on omilla osakekirjoilla. Pohjapiirroksessa yksiö on merkitty vaaleammalla.
Tilavaan olohuoneeseen on yhdistetty kirjasto, mikä tekee tilasta todella avaran. 
Eteishallista on käynti avaraan ruokailuhuoneeseen. Erilliseen keittiöön mahtuu ruokapöytä. Keittiön ja ruokailuhuoneen ikkunoista on viehättävä sisäpihanäkymä. 

Makuuhuoneista kaksi ovat isoja ja yksi on pienempi. Makuuhuoneista on näkymät Kapteeninkadulle.

Kylpyhuoneen ikkuna on sisäpihalle. Kylpyhuoneen yhteydessä on erillinen wc. Vieras wc sijaitsee eteishallin vieressä.

Remontoijalle pohjaratkaisu antaa monia muuntelumahdollisuuksia. Alkuperäisessä pohjaratkaisussa kirjastosta oli oviaukko myös makuuhuoneeseen.

Asunto Oy Fridhem on arvostettu yhtiö, joka omistaa 7 liikehuoneistoa ja 20 -paikkaisen autohallin rakennuksen kellarissa.

Ullanlinnassa viihdytään ja sinne muutetaan takaisin sen hyvän tunnelman ja kattavien palveluiden takia. Isot puistoalueet ja meren läheisyys ovat alueen ehdoton valttikortti.

Lisätiedot Tuire Iso-Kouvola 050 343 4604 tai tuire.iso-kouvola@bulevardinkotimeklarit.fi

ALUEENNE AMMATTILAINEN PALVELUKSESSANNE-NOPEAA JA TEHOKASTA MYYNTITYÖTÄ! 
*Kun harkitset asunnon vaihtoa, myymistä tai ostoa- hyödynnä osaamisemme ja tuhansien asuntokauppojen kokemuksemme. Asunnonarviointi on maksuton. Soita tai lähetä sähköposti ja sovi tapaaminen*

Huoneisto

Kohdenumero: 21774798
Osakkeet 156-166, 199-199
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 5h,k,kph,erillinen wc,eteisaula ja yksiö
Kerros/Kerroksia: 7/8
Asuintilojen pinta-ala: 217m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta: Huoneisto B19 on 190 m2. Huoneisto C32 on 27 m2.
Keittiö:

Varustus: jääkaappi/pakastinastianpesukone,liesituuletin / suodatin

Liesi: keraaminen,erillisuuni

Lattia: laatta,parketti

Seinät: maalattu

Pesutilat:

Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto

Lattia: laatta

Erillinen WC:

Lattia: laatta

Seinät: maalattu

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Makuuhuoneet:

Lattia: parketti

Seinät: maalattu

Lukumäärä: 4

Olohuone:

Lattia: parketti

Seinät: maalattu

Nettiliittymä: . Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli) Welho DNA
Kunto: tyydyttävä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Fridhem
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1929
Rakennusmateriaali: tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Pelti
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: F2013
Tehdyt korjaukset: 2019 Pihakansi korjattu, LH4 erotus viereisstä liiketilasta ja LH4:n peruskunnostus. Porrashuoneiden koristemaalauksien entisöinti ja heiluriovien maalaustyö. 2018 IV-hormia korjattu. Julkisivuikkunoiden kuntokartoitus. 2017 Puinen jäteasema korvattiin Lehtovuori Oy:n Modul Paloturva -jäteastioilla. 2017 IV-hormit kunnostettiin, Velco korvausilmaventtiilit asennettiin. 2016 Kattoturvatuotteet asennettu. 2016 Autohallin nosto-oven automatiikka uusittu. 2016 Ullakon katolle vievät nousutikkaat ja -tasot uusittu. 2015 Osa kellarin varastojen ovista uusittu metallirakenteisiksi kellarin tulvinnan jälkeen. 2015 LH5 ravintolan peruskorjaus (vuokralainen + taloyhtiö). 2014 Viemäreinen pysty- ja vaakalinjojen painehuuhtelu. 2014 Taloyhtiön omistaman huoneiston E53 kph peruskorjaus. 2013 Sisäpihan seinien rappausten paikkakorjauksia. 2013 Talosaunan peruskorjaus ja viemäriputken uusiminen. 2013 A-ullakon tuuletuksen järjestäminen sis. katon korotus, jalkarännin, valoikkunan ja lapepeltien uusiminen. 2013 Liikehuoneistojen katujulkisivu -ikkunat kunnostettu, A-ullakon tuuletuksen järjestäminen sis. katon korotus, jalkarännin, valoikkunan ja lapepeltien uusiminen, talosaunan peruskorjaus ja viemäriputken uusiminen. 2012 Pihan sadevesikourut (rikkoutuneet osat), tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen 4 kpl, taloyhtiön omistaman E53 keittiön peruskorjaus, lämpökeskuksen uusiminen, bensanerotuskaivon puhdistus ja uppopumpun uusiminen, tammi-ikkunoiden maalaus ja heloitusten huolto (ulkopuite irroitettiin). 2011 kellarin vesi- ja viemärijärjestelmää kunnostettu sedevesien tulvittua kellariin. Vahinkoon liittyi myös laitteiden ja rakenteiden korjaustöitä ja tulevien korjausten suunnittelua lämmönjakohuoneessa ja kellaritiloissa, autohallin valaistus uusittu. 2010 B-rapun hissi uusittu. 2008 patteri- ja linjaventtiilit uusittu. 2003 porraskäytävien kunnostus. 2000 pihakannen pinnan ja vesieristyksen uusiminen, terassin ja kerrosvesilistojen kunnostus ja maalaus. 1999 Tehtaankadun ja Kapteeninkadun puoleiset 7 ja 8 krs ikkunat huoltokäsitelty, sokkelin korvausilmaventtiilit korjattu, osalle huoneistoja asennettu korvausilmaventtiilit, lumiesteiden korjaus. 1998 peltikaton maalaus, kerrosvesikourujen pellityksen uusiminen. 1997 katujulkisivujen ikkunat ja parvekeovet. 1992 tiilikatto uusittu. 1985-1992 Putkisaneeraus. 1990 sähköpääkeskuksen uusiminen, vesikaton uusiminen Kapteeninkadun pihan puolelta, pihan puolen ikkunat uusittu. 1985-1990 sähkönousujen uusiminen. 1989 pääty tervattu, piharakennuksen peltikatto uusittu. 1988 ikkunoiden lakkaus, kadunpuolen ikkunoiden lakkaus sisäpuolelta, F-portaan maalaus. 1977 B8, 10, 12, 14, 16 ja 18 viemäri ja vesijohtojen uusinta keittiölinjassa, tammi-ikkunoiden maalaus ulkopuolelta.
Suunnitellut korjaukset: Kunnossapitotarveselvitys 2022: A-, C- ja D-portaiden hissien peruskorjaus ja B-portaan hissin kunnostus tarvittavin osin Aurinkoenergian ja maalämmön käyttömahdollisuuksien selvittäminen Autohalliin liittyvien rakenteiden ja teknisten järjestelmien kuntotutkimus ja kehitysmahdollisuuksien selvittäminen Autohallin oven uusiminen lkkunoiden puuosien huoltokäsittely ja muut tarvittavat kunnossapitotyöt (esim. lukitukset, säädöt ja tiivistykset) Julkisivujen rappaus- ja maalauskorjaukset tarvittavin osin Kellarin ja liiketilojen ilmanvaihtoon liittyviä korjauksia Kiinteistön lämmitysjärjestelmän kuntotutkimus Kiinteistön sähköistyksen kuntotutkimuksen päivitys. Hanke- ja korjaussuunnittelu tarvittaessa Kiinteistön turvallisuuden kehittäminen (mm. lukitus) Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimus Osakashuoneistojen märkätilojen vaiheittainen kunnostus märkätilojen kuntokartoitukseen perustuen Pohja- ja pystyviemäreiden sekä viemäreiden huoneistohaarojen pesu ja kuvaus tarvittavin osin Poistoilmahormien nuohous Radiaattoreiden (lämmityspattereiden) termostaattien uusiminen ja lämmityksen perussäätö Tuuletusparvekkeiden kuntotutkimus Ulko-ovien pintojen huoltokäsittely ja muut mahdollisesti tarvittavat kunnossapitokorjaukset Vakiopainevenftiilin asennus, käyftöveden linjavenftiilien uusiminen ja virtaamien säätö Vesikaton pinnoitteen (pelti) huoltokäsittely Yleisten tilojen pintakunnostuksia
Autonsäilytys: Autotallit: 1 kpl,
Kuntotutkimus: Tehty vuonna 2006. Yhtiössä suoritetut kuntoarviot ja -tutkimukset tai muut selvitykset ja tiedot: 2006 Kiinteistön kuntoarvio, 2010 Märkätilojen kuntotarkstus, 2011 Katon vuototutkinta, räystäslämmitysjärjestelmän tarkastus, sadevesitulvinnan selvitys, kellarin viemäreiden ja kaivojen sekä bensanerottimen kunnostustoimenpiteiden selvitys ja järjestelmän videokuvaus, 2014 IV-hormien kuntokartoitus. Hormikartoitusraportin perusteella ilmastoinnissa on kunnostustarpeita. 2021 Kylpyhuoneiden kuntotutkimus.
PTS: Tehty vuonna 2010.
Taloyhtiön tuotot: 151082.6 €
Isännöitsijä: REIM Helsinki Oy Y-tunnus 2760448-8 Nimi Matikka Olli Raatimiehenkatu 3a A 2, 00140 HELSINKI Puhelin: 09 686 99 686 Sähköposti: olli.matikka@reim.fi
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöKiinteistöpalvelu Hytönen Oy
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
kellarikomero,
urheiluvälinevarasto

Muita tietoja

Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 849 €/kk
Hoitovastike: 849 €/kk

Hinta

Myyntihinta: 2 349 000,00 €
Velaton hinta: 2 349 000,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Iso-Kouvola Tuire
Myyntipäällikkö, LKV
tuire@bkm.fi
050 343 4604