Loimaa, Niittukulmantie 23 Kartanonmäki , 684.00 m2

Tämä kohde on mahdollista vaihtaa pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan huoneistoon / huoneistoihin. Vuonna 1951 oman aikansa suurmies, Loimaan Nahka Oy:n Patruuna, rakennutti tämän täyskivitalon asuin- ja edustuskäyttöönsä. Taloa kutsuttiin Eevanlinnaksi, hänen vaimonsa mukaan. 
 
Tila sijaitsee Loimaan keskustan läheisyydessä, omassa rauhassa, tuhtien kuusien ympäröimänä, omalla aidatulla tontillaan. Tämä peruskorjattu paratiisi on keskellä hyviä palveluita, silti omassa rauhassa. Taloista on pidetty hyvää huolta ja tekniikka on modernia. Sähköautojen latausmahdollisuus löytyy omalta pihalla ja lämpimistä autotalleissa. Pihapiiri on avara. Voit rakentaa siihen vaikka ison uima-altaan. Varsinaisen päätalon lisäksi pihaltasi löytyy kaksi vierastaloa, maakellarista rakennettu savusauna, grillikota, kesäkeittiö, tynnyrisauna sekä palju. Talo on hyvässä kunnossa ja se on remontoitu.

Talli:
Hevostallista on remontoitu upea vierastalo, jossa on makuuhuone, iso tupakeittiö, wc, kylpyhuone ja sauna. Tämän tilavan talon takapihalla on patio sekä palju, jossa voi viettää aikaa isompikin porukka. Vierastalon toisessa päässä on korkea tila, jossa tällä hetkellä on puuvarasto. Tarvittaessa tilan saa muutettua vaikka ateljeetilaksi tai toiseksi makuuhuoneeksi.

Kesähuoneet:
Pihapiirin kulmassa on kolmas rakennus, jossa on iso varasto / työtila alakerrassa ja yläkerrassa kaksi tilavaa makuuhuonetta. 

Piha:
Pihapiiri on erittäin iso ja avara. Pihalle on saatu mahtumaan paljon, silti säilyttäen upea tilan tuntu sekä avaruus. Tilaa ympäröivä tuuhea kuusikaistale varmistaa pihan suojaisuuden ja rauhallisuuden. Pihapiirissä on myös kota, jossa on tulisija grillaus- ja paistomahdollisuuksineen. Pihalla on myös tynnyrisauna. Päätalon terassilla on kesäkeittiö sekä paikka isolle ruokailuryhmälle.

Tämä upea monipuolinen kokonaisuus sopii hyvin isolle perheelle, edustamiseen, majoitus- tai muuhun liiketoimintaan. Tänne mahtuu vaikka koko suku. Tämä kokonaisuus mahdollistaa laajamittaisen sosiaalisen elämän tai vaikka täydellisen eristäytymisen muusta maailmasta. Soveltuu hyvin myös etätyökäyttöön.

Katso video kohteesta:
 
Lisätiedot, esitteet sekä yksityisesittelyt:
Ville Manner
Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV
ville@bkm.fi
045 78 75 75 77

Huoneisto

Kohdenumero: 21197004
Huoneluku: 9 mh, k, oh, sali, tv-huone, 6wc, 4suihkua, 5saunaa, lämmin varasto, erillistalo.
Kerros/Kerroksia: 1/2
Asuintilojen pinta-ala: 684m²
Lisätietoja pinta-alasta: Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Asuinpinta-ala on noin 400m2 ja kokonaisala noin 582m².
Keittiö:

Kaapistot, Festivo jääkaappi, keraaminen liesi ja erillisuuni, astianpesukone.

Pesutilat:

Kaikissa wc:ssä wc-istuin, allaskaapistot, bide-suihku. Osassa tiloista lattialämmitys. Erillisissä pesuhuoneissa 1 suihku. Pääkylpyhuoneessa 2 suihkua, sauna, jossa hetivalmis kiuas.

Kodinhoitohuone:

Useampia kodinhoitotiloja

Sauna:

Ei saunaaKiinteistössä 5 saunaa.

Makuuhuoneet:

Lukumäärä: 9

Olohuone:

Useita olohuonetiloja

Muut tilat:

Pintamateriaalit: Seinät tapettia, lattiat parkettia, keittiön lattia kivilaattaa. Wc:t kaakeloitu, samoin kylpyhuoneet, sauna paneloitu. Kodinhoitohuone paneelia ja lattia laattaa.

Säilytystilat:
 • jäähdytetty kellari
 • vaatehuone
 • ulkovarasto
 • kellarikomero
 • vinttikomero
 • ullakko
 • kylmäkellarikomero
 • muu erillinen varasto
Nettiliittymä: valokuitu.
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1951
Rakennusmateriaali: kivi.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Tiili
Lämmitysjärjestelmä: öljy,puu,sähkö,maalämpö,Ilmalämpöpumppu,muu
Energialuokka: D2018

Muita tietoja

Palvelut: Kaupat kävelyetäisyydellä, posti 1 km, terveysasema ja sairaala 2 km. Loimaan palvelut kävelyetäisyydellä. Koulu: Päiväkoti 400 m, Ala-aste noin 2 km, yläaste noin 2 km, lukio ja ammattikoulu noin 2 km.
Liikenneyhteydet: Loimaan liikenneyhteydet.
Kaavoitus: Yleiskaava.

Asumiskustannukset

Muut maksut / lisätietoa maksuista: Sähkö, vesi, jäte sekä kiinteistövero n. 900 e./kk

Hinta

Myyntihinta: 200 000,00 €
Velaton hinta: 200 000,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Manner Ville
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, AFM
ville@bkm.fi
045 78 75 75 77