Espoo, Kahakuja 3 Lippajärvi , 117.00 m2

Hyväpohjainen ja erittäin siisti ja valoisa perheasunto Lippajärven arvostetulla asuinalueella hyvin hoidetussa velattomassa yhtiössä josta harvoin tarjolla.

Alakerrassa reilun kokoinen olohuone takkoineen ja kauniine näkymine asunnon suojaisalle länsipihalle. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtä avonaista tilaa. Vuonna 2007 remontoitu keittiö on kätevästi ruokailutilan vieressä. Olohuoneen vieressä on "kirjastohuone" joka avartaa olohuonetta ja jonka voi ottaa myös makuuhuonekäyttöön. Alakerrassa on myös erillinen wc. 

Yläkerrassa sijaitsevat asunnon kolme reilun kokoista makuuhuonetta joista kahden yhteydessä on vaatehuone. Yläkerrassa on myös tilava saunaosasto josta on käynti asunnon länsiparvekkeelle ja jossa hyvät tilat myös pyykkihuollolle. Yläkerrassa on myös erillinen wc.

Erinomainen sijainti palvelujen ja yhteyksien tuntumassa.

Esittelyt ja tiedustelut: Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475 tai kirsi@bkm.fi.

ALUEENNE ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSANNE
*Kun harkitset asunnon vaihtoa, myymistä tai ostoa hyödynnä osaamisemme ja tuhansien asuntokauppojen kokemuksemme. Asunnon arviointi on maksuton. Soita tai lähetä sähköposti ja sovi tapaaminen, Kirsi 050 343 4475 tai kirsi@bkm.fi*


Huoneisto

Kohdenumero: 21144059
Osakkeet 1-156
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 4-5h, k, s
Kerros/Kerroksia: 2/2
Asuintilojen pinta-ala: 117m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

Keittiö remontoitu n. 2007; Täyskorkea jääkaappi ja pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin (huippuimuri), astianpesukone. Valkoiset kaapistot, beige laatta välitilassa, työtaso laminaatti.

Pesutilat:

Yläkerran saunaosaston ikkunallinen pesuhuone; laatoitettu kauttaaltaan, lattialämmitys, suihku, kaapistot, pk-liitäntä, reilut tilat pyykkihuollolle, ikkunallisessa saunassa sähkökiuas. Pesuhuoneesta käynti länsiparvekkeelle. Alakerran erillinen wc; remontoitu n. 2007, laatoitettu kauttaaltaan, wc-istuin, lattialämmitys, peili, allas, kaapistot, laatikot, bidé. Yläkerran erillinen wc; laatoitettu kauttaaltaan, allas, bidé.

Sauna:

Oma sauna

Pintamateriaalit:

Seinämateriaalit: Huoneiston lattiassa mosaiikkiparketti ja seinissä maali.

Kunto: hyvä.
Takka: takka.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Espoon Kahakuja 3
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1989
Rakennusmateriaali: muu. Puurunko, tiiliverhoilu
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto / mineriittikate Kate:
Lämmitysjärjestelmä: sähkö
Energialuokka: D2013
Tehdyt korjaukset: Mm. 2020 autokatoksen valaistuksen uusiminen, 2019 asuntojen C, D, E ja F ulko-ovien lakkaus, 2018 sadevesikourujen kulmakappaleiden tarkistus ja tiivistys, salaojaputkiston tarkastus ja puhdistus, 2017 asuntojen A ja B sekä asuntojen C, D ja E välisen aidan uusiminen, roskakatoksen sekä autokatoksen räystäslaudan maalaus, koko korjauslista saatavana välittäjältä.
Suunnitellut korjaukset: Seuraavalle 5-vuodelle mahdollisia ja tiedossa olevia korjaus- ja kunnossapitokohteita: - viheralueiden ylläpito ja osittainen uusiminen - sokkelien rappausten tarkistus ja huolto - asuntojen A, B, D ja F huippuimureiden uusinta - lukituksen uusinta - vesikaton huolto / puhdistus - autokatoksen maalaus - aitojen maalaus, kunnostus ja oikaisu.
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Huoneistolle kuuluu kaksi autopaikkaa (1 kpl sähköautolataus- ja 1 sähkötolppapaikka).
Isännöitsijä: Antti Häkkinen, Kahakuja 3 D, 02940 Espoo, 040-773 8839.
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: asukkaat

Muita tietoja

Palvelut: Lähikauppa K-Market Ravioli n. 100 m, ulkoilumaastot ym. lähellä, kauppakeskus Grani n. 3 km. Koulu: Alueella useita ala- ja yläasteita sekä päiväkoteja, mm. Auroran koulu ja päiväkoti n. 200 m, Järvenperän koulu n. 2 km.
Piha: Hallintaperuste: . Huoneiston suojaisa ja reilun kokoinen piha-alue länteen ilta-aurinkoon.
Liikenneyhteydet: Hyvät liikenneyhteydet, bussipysäkki n. 100 m.
Kaavoitus: Asemakaava. Espoon kaupunki, 09-81621.
Vapautuu: n. 3-4 kk kaupasta

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 117 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Yhtiökokouksessa kevällä 2022 päätetty nostaa vastike 1,5 €:n / m2 1.8.2022 lähtien. Vesimaksu oman mittarin mukaan - nykyisellä asukkaalla vesimaksu ollut n. 12€/kk ja sähkökulut n. 160€/kk.

Hinta

Myyntihinta: 389 000,00 €
Velaton hinta: 389 000,00 €
Vapautuminen: muu ehto

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Apajalahti-Plyhm Kirsi
LKV, Kaupanvahvistaja
kirsi@bkm.fi
050 343 4475