Espoo, Niittykallio 5 Niittykumpu , 179.00 m2

Niittykummun huipulla nostalgista 60-luvun kaunista ja selkeää arkkitehtuuria!

Tämä viehättävä koti on kaunis aikakautensa edustaja. Heti sisään astuessa katse kiinnittyy valtaviin koko seinän peittäviin ikkunoihin, kauniisiin tiiliseiniin ja alkuperäiseen paneelikattoon.
Olohuoneessa, joka on tämän kodin sydän, ihanaa tunnelmaa luovat avoimet vehreät näkymät ja avotakka. Lattia on kaunista alkuperäistä mosaiikkiparkettia.
Vaaleassa keittiössä on reilusti säilytystilaa ja mikä parasta, siitä on kulku ihanalle 20 m2 terassiparvekkeelle. Omalle suojaiselle terassiparvekkeelle voi luoda ihana tilavan kesäkeitaan, jonne mahtuu hienosti sekä oleskelu- että ruokailuryhmä.

Sisääntulokerroksessa on kolme makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila sekä avoin tilava olohuone. Alakerrassa sijaitsee pieni arkiolohuone, takkahuone, sauna ja varastotilaa.  Arkiolohuoneesta on kulku pihaterassille.

Tässä kodissa on vaalittu ajan henkeä ja tästä saakin ihanan kodin pitkäksi aikaa.

Asunto Oy Niittykumpu 9-11 on Niittykummun vanhimpia taloyhtiöitä, jonka rakennukset on merkitty suojeltavaksi. Yhtiö on velaton ja sitä on vuosien myötä hoidettu poikkeuksellisen hyvin. Kaikki merkittävät remontit on yhtiössä tehty. Hoitovastike vain 3,90€/m2.

Pysäköintikin on vaivatonta. Huoneiston edessä on kaksi omaa autopaikkaa, jonka lisäksi huoneistolle kuuluu autotallipaikka.

Huoneisto on vapaa ja muuttamaan pääsee nopeasti. Ota yhteyttä välittäjään Nina Asteljoki 0400 444220 tai nina@bkm.fi ja sovi oma esittelyaikasi tähän harvinaislaatuiseen kotiin.


Huoneisto

Kohdenumero: 21091192
Osakkeet 841-960
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 5-6 h, k, kh, s, 2 wc, terassi
Kerros/Kerroksia: 1/2
Asuintilojen pinta-ala: 179m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

Vaaleat kaapistot, työtasot puuta, välitila lasia. Keittiössä runsaasti säiltyystilaa ja mm. aamiaiskaappi. Keittiön varustus: Uuni, keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi, pakastin. Keittiöstä käynti tilavalle terassiparvekkeelle.

Pesutilat:

Alakerrassa kylpyhuone, jossa kaksi suihkua, suihkuseinä, amme ja sauna. Lattiat ja seinät mosaiikkilaattaa.

Erillinen WC:

Kaksi erillistä wc:tä. Toinen yläkerrassa, toinen alakerrassa.

Kodinhoitohuone:

Alakerrassa on varastotila/huone, jossa pesukoneliitäntä ja tila pesukoneelle.

Sauna:

Oma saunaOma sauna, lattiat mosaiikkilaattaa, seinät osittain mosaiikkilaattaa, osittain paneloitu. Puukiuas.

Makuuhuoneet:

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaikissa vaatekaapistot.

Lukumäärä: 3

Olohuone:

Avara ja valoisa olohuone, jossa kaunis tiiliseinä, panelikatto ja lattiat mosaiikkiparkettia. Olohuoneessa on avotakka.

Muut tilat:

Alakerrassa on arkiolohuone, josta on käynti alakerran terassille. Pieni erillinen takkahuone. Takan toimintaa ja kuntoa ei ole tarkastettu.

Nettiliittymä: valokuitu. Yhtiö on tehnyt sopimuksen valokuituyhteyden, kaapeli-tv:n ja taloyhtiönlaajakaista Elisan kanssa. Valokuituliittymän kytkentä on käynnissä.
Kunto: ei luokiteltu.
Takka: takka.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Niittykumpu 9-11
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1963
Rakennusmateriaali: tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Huopa
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: E2013
Tehdyt korjaukset: Kiinteistössä on tehty sekä osakkaiden että taloyhtiön puolesta vuosien myötä paljon merkittäviä kiiinteistön kuntoa ja arvoa ylläpitäviä korjauksia. Kts. erillinen korjaushistoria v. 1984-2022.
Suunnitellut korjaukset: Lähivuosina ainoastaan yhtiön kunnon ylläpitäviä pienempiä korjaustarpeita. Kts. hallituksen näkemys tulevien vuosien korjaustarpeesta.
Osakkaiden keskinäiset sopimukset korjausten ja kunnossapidon osalta: Katso yhtiön vastuunjakotaulukko 10.11.2020. Rakenteet ja pintamateriaalit, jotka ovat asennettu ennen vuotta 1994 saattavat sisältää asbestia. Osakas on ennen muutostöihin ryhtymistä velvollinen selvittämään omalla kustannuksellaan, onko purettavissa materiaaleissa asbestia ja tarvittaessa teettämään työt 1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti (säädökset 684/2015 ja 798/2015)
Autonsäilytys: Autotallit: 10 kpl,
autotalli
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Huoneiston edessä on tilaa kahdelle autolle, jonka lisäksi huoneistolle kuuluu autotallipaikka. Kts. osakastiedote autojen latauksesta.
PTS: Tehty vuonna 2021.
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 2665200 €
Isännöitsijä: Aavatalo Oy Johannes Halmevuo johannes@aavatalo.fi Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b 00260 Helsinki p.010 3113300
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöKotikatu Länsiväylä.
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
urheiluvälinevarasto,
Huoneistokohtaiset varastot

Muita tietoja

Palvelut: Kakki Niittykummun palvelut kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet: Bussit ja metro kävelyetäisyydellä.
Kaavoitus: Asemakaava. Yhtiön rakennukset on merkitty kaavassa suojeltaviksi (sr).
Vapautuu: n. 1-2 kk kaupanteosta

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 698,1 €/kk
Hoitovastike: 698,1 €/kk
Vesimaksu: 15 €/hlö
Autopaikka: 45 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Yhtiökokuksen päätöksen mukaan hoitovastike 1.10.2022 alkaen 3,90€/m2. Autotallipaikan hoitovastike 45€/kk.

Hinta

Myyntihinta: 685 000,00 €
Velaton hinta: 685 000,00 €
Vapautuminen: muu ehto

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Asteljoki Nina
Kiinteistönvälittäjä, tj, LKV
nina@bkm.fi
0400 444 220