Espoo, Kirstinsyrjä 6 Suvela , 75.00 m2

Heti vapaa, valoisa ja viihtyisä perheasunto odottaa uusia asukkaita Suvelassa!

Asunto sijaitsee korkealla, rauhallisella paikalla Kirstinharjulla. Asunto on päätyhuoneisto, jossa makuuhuoneista avarat näkymät. Lasitetulta parvekkeelta ja ruokailutilasta vehreät näkymät asukaspuiston suuntaan. 

Tämä huoneisto kylpee valossa. Olohuone ja ruokailutila ovat sulavasti yhteydessä toisiinsa ja keittiössä on reilusti kaappitilaa. Käynti lasitetulle parvekkeelle on olohuoneesta. Lattia huoneistossa pääosin parkettia, keittiössä laatoitus. Seinät ovat maalattu/tapetoitu vaaleiksi.

Keittiö ja kylpyhuone on remontoitu vuosina 1997/1998.

Makuuhuoneet ovat tilavia. Lattiat parkettia ja seinät osin tapetoitu/maalattu. 

Eteisessä on reilusti tilaa vaatesäilytykselle. 

Taloyhtiössä on erinomainen talopesula ja kuivaushuoneet, joten pyykinpesu ja kuivatus hoituu kätevästi huoneiston ulkopuolella. Yhtiössä on sauna, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset kellarikomerot ja viilennetty kellarikomero.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sijainti on rauhallinen. Asuinalueella on hyvät julkiset liikenneyhteydet sekä leikki- ja harrastusmahdollisuudet. 

Tervetuloa tutustumaan, olisiko tämä sinun uusi kotisi!

Lisätietoja ja esittelyvaraukset: 

Heidi Lostedt LKV,KiAT,IAT 0407756766 
heidi@bkm.fi  ja 
Sari Jääsvuo KED 0407468234
sari@bkm.fi 

Tervetuloa seuraamaan meitä myös instagramissa @lkvheidilostedt_sarijaasvuo 

Me Bulevardin Kotimeklareissa toimimme tilanteen vaativalla tasolla THL:n suosituksien mukaan. Esittelemme myynnissä olevia huoneistojamme yksityisesti. 
Käsidesi on aina saatavilla esittelyissämme.
Vältämme kättelemistä ja toivomme, että asiakkaat välttävät esittelyissä turhia pintojen ja kahvojen kosketteluja.

Asuntokaupan voi hoitaa kauttamme sähköisesti aina tarjousneuvottelusta kapantekoon saakka!

Huoneisto

Kohdenumero: 21070220
Osakkeet 8895-9022
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 3h+k
Kerros/Kerroksia: 4/6
Asuintilojen pinta-ala: 75m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Parveke/Terassi: Kunnossapitovastuu terassin/lasituksen osalta: Parvekelasituksen hoito,- huolto ja korjausvastuu osakkaalla.
Keittiö:

Keittössä on mukavasti kaappitilaa. Lattia laatoitettu, kaapit vaaleat ja työtaso laminaattia ja välitilassa laatta. Varusteina liesi/uuni liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi.

Pesutilat:

Kylpyhuoneessa lattia laatoitettu ja seinät kaakeloitu. Suihku, pesuallas, peilikaappi ja wc-istuin.

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Makuuhuoneet:

Makuuhuoneita on kaksi. Lattiat parkettia ja seinät osin maalattu osin tapetoitu.

Olohuone:

Olohuoneessa lattia parkettia ja seinät lasikuitutapettia, maalattu. Käynti lasitetulle parvekkeelle olohuoneesta. Olohuoneen välittömässä yhteydessä ruokailutila ja sieltä käynti keittiöön.

Muut tilat:

Eteisessä reilusti kaappitilaa. Lattia parkettia ja seinät maalattu.

Säilytystilat:
  • kellarikomero
  • kylmäkellarikomero
Nettiliittymä: valokuitu. Telian 1 Gbit Kiinteistöyhteyskuitu, joka on mahdollista ottaa käyttöön kaikissa asunnoissa. Perusyhteysnopeus huoneistoihin 10 Mbit, joka sisältyy hoitovastikkeeseen. Maksua vastaan voi lisätä nopeutta 100 Mbit asti.
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet siellä missä asennettuina.
Kunto: tyydyttävä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Satokirsti
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1976
Rakennusmateriaali: betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate:
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: F2013
Tehdyt korjaukset: Hallituksen kirjallinen selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä ja niiden tekoajankohdat: 1994 vesikaton uusiminen, lämmönvaihtimen uusiminen 1995 Lukituksen uusiminen 1996 Elementtisaumausta ja patteriventtiilien vaihtoa 1998 Etuikkunaremontti 1999 Saunatilojen kunnostus 2001 Autokannen kunnostus 2004 Julkisivuremontti 2011 Talosaunojen peruskorjaus 2013 LVI-kuntokartoitus 2013 Paikoitustason korjaustyöt 2014 Kylpyhuoneiden kuntoarvio 2014 LVI-suunnittelutyöt laaditun kuntokartoituksen pohjalta 2014 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen 2016 Lämmitysverkoston venttiilien ja linjasulkujen uusiminen ja säätötyöt laadittujen suunnitelmien mukaisesti. IV-kanavien mittaus-, puhdistus- ja säätötyöt. 2017 Etupihan asfaltointi ja laatoituksen uusiminen 2018 Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristyksen uusimista 2019 LVV kuntotutkimuksen päivitys ja märkätilojen kosteuskartoitus, Raksystems Hissien kuntokartoitus ja hankesuunnitelma, Hissikonsultit HS Oy Ikkuna- ja oviurakan hankesuunnittelun ja kilpailutuksen aloitus Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristyksen uusimista 2020 Parkkiruutujen numerointi Kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja vesieristyksen uusimista Energiakartoitus ja tiiveysmittaukset, Raksystems
Suunnitellut korjaukset: KUNNOSSAPITO-OHJELMA VUODELLE 2021 - 2026 2021 Ilmamäärien säätö 2021 Vesikatteen ja poistoilmakoneiden uusiminen 2021 Elementtisaumausten uusiminen 2021 Vakiopaineen säädin, käyttövesiverkoston linjakohtaisten virtaamien säätö ja sulkuventtiilien uusiminen 2021 Parkkiruutujen maalaus 2021 Kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristyksen uusimista 2021 Varautuminen sähköautojen lataamistarpeeseen, hidas lataus 2021-2026 Julkisivun kuntotutkimus Lukituksen uusiminen Linjasaneerauksen hankesuunnittelu Hissien uusiminen tai peruskunnostus hissit ovat elinkaarensa päässä ja ovien ripustus pettää monin paikoin
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Autopaikkoja yhtiössä 84 kpl.
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 1264300 €
Isännöitsijä: Etuisännöinti Oy Pirjo Elomaa 09-8091121
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöSKIPA Kiinteistöpalvelut Oy www.skipa.fi 09-859881
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
talopesula,
kuivaushuone,
mankeli,
jäähdytetty kellari,
kellarikomero,
urheiluvälinevarasto,
väestönsuoja,
kaapeli-tv

Muita tietoja

Palvelut: Lähikaupat Alepa Kirstintie ja K-Market Suvela. Kattavat päivittäispalvelut löytyvät Espoon Keskuksesta n. 600 m. Terveyskeskuspalvelut Espoon Keskus ja Espoon sairaala. Koulu: Alueella useita. Alakoulut: Espoon kaupunki Kirstin koulu, Espoon kaupunki Kirkkojärven koulu. Yläkoulut: Espoon kaupunki Kirstin koulu, Espoon kaupunki Saarnilaakson koulu. Lukiot: Espoon kaupunki Kuninkaantien lukio, Kauniaisten kaupunki Kauniaisten lukio Päiväkoti: Alueella useita mm. Suvelan päiväkoti, Kirstin päiväkoti, päiväkoti Villivarsa.
Liikenneyhteydet: Kattava julkinen bussiliikenne ja yhteydet juna-asemille Espoon Keskustaan tai Tuomarilaan.
Kaavoitus: Asemakaava.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 375,07 €/kk
Hoitovastike: 318,75 €/kk
Rahoitusvastike: 56,32 €/kk (0,50 €/m²)
Vesimaksu: 23 €/hlö
Autopaikka: 12 €/kk
Sauna: 10 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Autopaikat: Lämpöpaikka 12 €/kk Katospaikka, lämpö 18 €/kk Kylmä autopaikka 6 €/kk Autosuoja P1, valmistunut 1980, omistusosuus 3/7 As Oy Suvelan Satokirstinharjun kanssa.

Hinta

Myyntihinta: 127 492,51 €
Velkaosuus: 7 507,49 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuuden voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 135 000,00 €
Vapautuminen: heti

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Lostedt Heidi
Kiinteistönvälittäjä, LKV,KiAT,IAT
heidi@bkm.fi
040 775 6766