Helsinki, Tehtaankatu 12 Ullanlinna , 67.00 m2

Tämä kaunis huoneisto sijaitsee ylimmässä, kuudennessa kerroksessa1929 rakennetussa talossa. Olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoista avautuu kaunis, rauhallinen näkymä Neitsytpuistoon. 
Isot ikkunat ja kolmen metrin huonekorkeus tekevät huoneistosta valoisan ja avaran.

Hyvin ja tasokkaasti remontoitu huoneisto (2019).
Huoneistoremontissa uusittiin sähköt ja valaistus ja samalla asennettiin musiikkijärjestelmä. 
Kylpyhuone sekä erillinen wc on remontoitu 2021 - 2022 tehdyn LVISA -remontin yhteydessä perustasoa tasokkaammin. 
Kaunis ja yksilöllinen laattalattia on näiden saniteettitilojen pääelementti. 
Lisäarvoa tälle huoneistolle tuo iso kodinhoitohuone, jossa tilat sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle. 
Tilan kaapistoihin mahtuvat kaikki liinavaatteet ja paljon muutakin. 
Ruokailutila yhdistää keittiön ja olohuoneen luontevasti yhdeksi kokonaisuudeksi. 
Makuuhuone on ylellisen tilava.

Asunto Oy Neitsytpolku 9  yhtiö on käynyt läpi suuren remontin 2021–2022, LVISA-saneeraus on saatettu loppuun kevään 2022 aikana, joten isoimmat remontit tässä yhtiössä on tehty. 

Taloyhtiössä on nopea valokuitutietoliikenneyhteys, nettiyhteys kuuluu hoitovastikkeeseen. 
Huoneisto vapautuu tarvittaessa nopeastikin.
Sisääntulo on esteetön.
Asuminen tässä huoneistossa on mutkatonta, kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä ja jos kaipaat jotain vähän kauempana olevaa, niin hyppäät vain ulko-oven edestä lähtevään ratikkaan ja se kuljettaa sinut vaivattomasti paikasta toiseen. 
Tosin alueen palvelut ovat niin monipuoliset, ettei kauemmas ole tarvetta lähteä. 
Asuinalueena Ullalinna on arvostettu ja suosittu.

Tähän, mielestäni kauniiseen ja tasapainoiseen kotiin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan! 
Yksityisesittelyt sopimuksen mukaan; 
lisätietoja
Kai Mäkinen, LKV, Myyntijohtaja, tel. 0500 577334
kai.makinen@bulevardinkotimeklarit.fi.tai 
Tuire 050 343 4604, tuire.iso-kouvola@bulevardinkotimeklarit.fi

ALUEENNE AMMATTILAINEN PALVELUKSESSANNE-NOPEAA JA TEHOKASTA MYYNTITYÖTÄ! 
Jag betjänar även på svenska - service in english as well.
*Kun harkitset asunnon vaihtoa, myymistä tai ostoa- hyödynnä osaamisemme ja tuhansien asuntokauppojen kokemuksemme. Asunnonarviointi on maksuton. Soita tai lähetä sähköposti ja sovi tapaaminen*


Huoneisto

Kohdenumero: 20981466
Osakkeet 5618-5684
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 2h, avok, kph, wc, khh
Kerros/Kerroksia: 6/6
Asuintilojen pinta-ala: 67m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

Valkoiset keittiökaapistot. Kodinkoneet: Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Liesi: keraaminen

Lattia: lauta

Seinät: maalattu

Pesutilat:

Suihku, suihkuseinä, peili, allas, allaskaappi ja laatat ovat Studio Tilespointin toimittamat ja laadukkaammat kuin LVIS-saneerauksessa valittavina olleet. Hana ja suihku ovat harjattua nikkeliä, Tapwell. Kylpyhuoneessa on Bang et Olufsenin kaiutin. Lattialämmitys.

Varustus: suihkuseinä, suihku

Lattia: laatta

Seinät: kaakeli

Erillinen WC:

Peili, allas, allaskaappi ja laatat ovat Studio Tilespointin toimittamat. Hana on harjattua nikkeliä, Tapwell. Seinään asennettu wc-istuin. Lattialämmitys.

Lattia: laatta

Seinät: kaakeli

Kodinhoitohuone:

Kodinhoitotilassa runsaasti kaapistoja. Pesukoneliitäntä ja tila sekä pesukoneelle että kuivausrummulle, pesuallas ja Tapwellin hana. Lautalattia.

Lattia: lauta

Seinät: maalattu

Sauna:

Ei saunaa

Makuuhuoneet:

Makuuhuoneen ikkunoista myös näkymä Neitsytpuistoon. Huonekorkeus yli 3 metriä. Leveät ikkunalaudat. Lautalattia on mattalakattu ja seinät on maalattu.

Lattia: lauta

Seinät: maalattu

Lukumäärä: 1

Olohuone:

Olohuoneen isosta ikkunasta avautuu kaunis näkymä Neitsytpuistoon. Huonekorkeus yli 3 metriä. Leveät ikkunalaudat. Lautalattia on mattalakattu ja seinät on maalattu.

Lattia: lauta

Seinät: maalattu

Pintamateriaalit:

Seinämateriaalit: Siistit maalipinnat

Lattiamateriaalit:

Kattomateriaalit:

Nettiliittymä: taloverkko. Taloyhtiöön kytketty ilmainen Telian talonetti maaliskuussa 2022. Tarvittaessa voi nopeuttaa lisämaksusta. Osakas on asentanut Bang et Olufsenin monihuone- musiikkijärjestelmän. Huoneistoon jäävät kylpyhuoneen Bang et Olufsen -kaiutin ja tarvittavat johdot, jotka ovat khh:n teknisessä kaapissa.
Kuntoon liittyvät selvitykset: LVISA-saneerauksen yhteydessä tehdyt tarkastukset taloyhtiön toimesta.
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: As Oy Neitsytpolku 9
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1929
Rakennusmateriaali: tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Pelti
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö vesikeskuslämmitys
Energialuokka: F2013
Tehdyt korjaukset: 2021-2022 Linjasaneeraus LVISA, valmistunut 24.3.2022. 2018: E 61 asunnon, kellarin ja liiketila 100 vauriokorjaukset. 2017-2018: Linjasaneeraussuunnittelu. 2016: A-portaan ylimmän kerroksen parvekeovien uusiminen. E-portaan sisääntulosyvennyksen laatoituksen uusiminen. 2015: Vesikaton peltipintojen maalaus E-portaan pihan puolen lappeen osalta. Parvekeovien (5 kpl ) uusiminen. E-portaan pihaoven uusiminen. 2014: Vesikaton peltipintojen maalaus Neitsytpolun puoleinen lape ja D-portaan pihasiiven idän puoleinen lape. Yhteensä 700 m2. Lämmityskaapelin asennus E-portaan kadunpuolen vesirännin. B-portaan alimman parvekeoven ja C-portaan keskimmäisen parvekeoven uusiminen. 2013: Vesikaton peltipintojen maalaus Tehtaankadun puoleinen lape, E-portaan pihan puoleinen lape, F-portaan kattopinnat kokonaan. Lämmityskaapeleiden asennus A-, D-, ja E-portaan pihan puolen vesiränneihin. Pihan puolen ikkunapuitteiden ulkopuolen puupintojen maalaus osittain ja vesipeltien maalaus. B- ja D- portaiden keskimmäisten parvekkeiden ovien uusiminen. 2012: Lämmönjakolaitteiden uusiminen. Vesikaton peltipintojen osittainen uusiminen E-portaan pihan puolen lappeen osalta. Tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen (4 kpl) ja muiden ovien lakkaustyö. Kadun puolen porttikäytävän katto- ja seinäpintojen maalaus. 2011: Porrashuoneiden ikkunoiden maalaus portaan puoleisilta pinnoilta. Katu- ja pihaseinien paikkamaalaustyöt. Vesikaton pellityksen uusiminen B-portaan pihan puolen lappeen osalta. 2010: Pihaseinien paikkarappaus. Räystäspeltien osittainen uusiminen pihan puolelta. Käyttövesi ja viemäriputkien kuntotutkimus 29.1.2010 /VTT. Tutkimuksen mukaan akuuttia tarvetta putkiston kokonaisvaltaiseen saneeraukseen ei ole. Arviolta 5 vuoden kuluttua suoritetaan samojen alueiden tutkinta (etenemisen seuranta). 2009: Tehtaankadun puoleisen runkoviemärin uusiminen. Lämpöverkoston paisunta-astian uusiminen. 2008: Ullakkohuoneiston E 107 kohdalla olevan vesikaton pellityksen uusiminen. Tuuletusparvekkeiden kaiteiden ja lattioiden maalaus. F-portaan vesikaton maalaus. 2007: Kadun puoleisten julkisivujen paikkamaalaustyöt. 2006: Pääviemärin uusiminen autohallin sisääntuloluiskan kohdalta. Talon kadun puoleisten ikkunoiden ulkopintojen puupintojen kunnostus- ja maalaustyö. C-portaan merenpuoleisen julkisivun rappaus- ja maalaustyö. Tehtaankadun ja Neitsytpolun puoleisten julkisivujen paikkarappaustyöt. 2005: Pihasivujen ikkunoiden ulkopuitteiden kunnostus ja maalaus. Portin uusiminen. 2003: Talon vesikattojen osittainen maalaus. Talon katu- ja pihatason sekä tuuletusparvekkeiden ulko-ovin lakkaus ja maalaus. 2000: C-, D-, E-portaiden ullakkorakenteiden ja -komeroiden sekä vesikatteen osittainen uusiminen. D-portaan hissin kosteusvaurioiden korjaaminen. Talon katujulkisivujen pesu- ja paikkamaalaus. C-, D-, E-portaiden kellarikäytävien puhdistus ja maalaus.
Suunnitellut korjaukset: Pihakannen korjaus aloitettu 4.7.2022, kustannus 187 €/m2. Hallituksen kunnossapitotarvesuunnitelma vuosille 2022-2026. Ikkunoiden huoltomaalauksia ja puuosakorjauksia lähitulevaisuudessa. Julkisivun paikkakorjauksia. Katujulkisivun 5-10 vuoden aikajaksolla.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet: Pihakannen korjauksesta yhtiökokouksen päätös.
Osakkaiden keskinäiset sopimukset korjausten ja kunnossapidon osalta: Osakkeenomistajan on pidettävä kunnossa sähköjohtojen huoneistojen sisällä olevat sähköjohdot. Yhtiön on pidettävä kunnossa sähkönousujohtot huoneistokohtainen ryhmäkeskus mukaan luettena.
Taloyhtiön tuotot: 5129.9 €
Isännöitsijä: Isännöitsijä Seppo Rosendahl Sähköposti seppo.rosendahl@paaovi.fi Pääovi Oy Toimistopuhelin Osoite Tehtaankatu 10 00140 Helsinki Matkapuhelin 040 562 3000
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöHelsingin Kiinteistötekniikka.
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
talopesula,
vinttikomero,
kellarikomero,
urheiluvälinevarasto,
lastenvaunuvarasto

Muita tietoja

Palvelut: Palvelut: K-Market Pietari n. 130 m. Alepa Ullalinna n. 300 m. K-Market Kaivopuisto n. 300 m. Anton & Anton ruokakauppa Kapteeninkadun ja Vuorimiehenkadun kulmassa. Alueella useita tasokkaita ravintoloita ja kahviloita. Koulu: Tehtaankadun ala-aste n. 350 m. Helsingin normaalilyseo n. 850 m. Snellmanin ala-aste n. 1,0 km. Päiväkoti: Päiväkoti Tähtitorni n. 350 m. Päiväkoti Pikku-Paavo n. 450 m. Päiväkoti Engel Huvila n. 500 m.
Liikenneyhteydet: Raitiovaunu 3 Tehtaankatu (talon edestä). Raitiovaunu 10 Tarkk? ampujankatu. Bussit.
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki
Lisätietoja: Vuokra €/kk.Muuttovalmis, ei remonttihuolia!

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 335 €/kk
Hoitovastike: 335 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: LVISA-remontin yhtiölainaosuudet (1.216€/m2) on nyt jaettu huoneistoille. Rahoitusvastiketta peritään 1.11.2022 niiltä, jotka eivät maksa kertasuoritusta 15.10.2022 mennessä. Rahoitusvastike 5,54 €/m². Mikäli kertasuoritusta ei maksa eräpäivään mennessä pois voi lainaosuuden maksaa myöhemmin kaksi kertaa vuodessa hallituksen vahvistamana määräaikana. Omistaja on jo maksanut perustason yli menneen osuuden LVISA- remontista (eli ostajalle tulee maksu vain perustason mukaan). Syksyn ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätetään, että vesimaksua peritään kulutuksen mukaan (huoneistoissa omat mittarit). Vesimaksu nyt 24€/hlö/kk.

Hinta

Myyntihinta: 598 000,00 €
Velkaosuus: 81 472,00 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuuden voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 679 472,00 €
Vapautuminen: heti
Sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Iso-Kouvola Tuire
Myyntipäällikkö, LKV
tuire@bkm.fi
050 343 4604