Helsinki, Tehtaankatu 12 Ullanlinna , 67.00 m2

Tämä kaunis huoneisto sijaitsee ylimmässä, kuudennessa kerroksessa1929 rakennetussa talossa. Olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoista avautuu kaunis, rauhallinen näkymä Neitsytpuistoon. Isot ikkunat ja kolmen metrin huonekorkeus tekevät huoneistosta valoisan ja avaran.

Tämä harmonisen kaunis huoneisto on remontoitu 2019 , jolloin myös sen sähköt ja valaistus uusittiin ja huoneistoon asennettiin musiikkijärjestelmä. Kylpyhuone sekä erillinen wc on remontoitu 2021 - 2022 tehdyn LVISA -remontin yhteydessä omistajan lisätoiveiden mukaisesti perustasoa tasokkaammin. Kaunis, yksilöllinen laattalattia on näiden saniteettitilojen pääelementti. Lisäarvoa tälle huoneistolle tuo iso kodinhoitohuone, jossa tilat sekä pyykinpesu-koneelle että kuivausrummulle. Tilan kaapistoihin mahtuvat kaikki liinavaatteet ja paljon muutakin. Ruokailutila yhdistää keittiön ja olohuoneen luontevasti yhdeksi kokonaisuudeksi. Makuuhuone on ylellisen tilava.

Asunto Oy Neitsytpolku 9  yhtiö on käynyt läpi suuren remontin 2021–2022, LVISA-saneeraus on saatettu loppuun kevään 2022 aikana, joten isoimmat remontit tässä yhtiössä on tehty. Taloyhtiössä on nopea valokuitutietoliikenneyhteys, nettiyhteys kuuluu hoitovastikkeeseen. Huoneisto vapautuu tarvittaessa nopeastikin.

Asuminen tässä huoneistossa on mutkatonta, kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä ja jos kaipaat jotain vähän kauempana olevaa, niin hyppäät vain ulko-oven edestä lähtevään ratikkaan ja se kuljettaa sinut vaivattomasti paikasta toiseen. Tosin alueen palvelut ovat niin monipuoliset, ettei kauemmas ole tarvetta lähteä. Asuinalueena Ullalinna on arvostettu ja suosittu.
Sisääntulo on esteetön.
Tähän, mielestäni kauniiseen ja tasapainoiseen kotiin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan! Ota yhteyttä: Tuire 050 343 4604 tai tuire.iso-kouvola@bulevardinkotimeklarit.fiHuoneisto

Kohdenumero: 20394858
Osakkeet 5618-5684
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 2h, avok, kph, wc, khh
Kerros/Kerroksia: 6/6
Asuintilojen pinta-ala: 67m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

Valkoiset keittiökaapistot. Kodinkoneet: Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Pesutilat:

Suihku, suihkuseinä, peili, allas, allaskaappi ja laatat ovat Studio Tilespointin toimittamat ja laadukkaammat kuin LVIS-saneerauksessa valittavina olleet. Hana ja suihku ovat harjattua nikkeliä, Tapwell. Kylpyhuoneessa on Bang et Olufsenin kaiutin. Lattialämmitys.

Erillinen WC:

Peili, allas, allaskaappi ja laatat ovat Studio Tilespointin toimittamat. Hana on harjattua nikkeliä, Tapwell. Seinään asennettu wc-istuin. Lattialämmitys.

Kodinhoitohuone:

Kodinhoitotilassa runsaasti kaapistoja. Pesukoneliitäntä ja tila sekä pesukoneelle että kuivausrummulle, pesuallas ja Tapwellin hana. Lautalattia.

Sauna:

Ei saunaa

Makuuhuoneet:

Makuuhuoneen ikkunoista myös näkymä Neitsytpuistoon. Huonekorkeus yli 3 metriä. Leveät ikkunalaudat. Lautalattia on mattalakattu ja seinät on maalattu.

Lukumäärä: 1

Olohuone:

Olohuoneen isosta ikkunasta avautuu kaunis näkymä Neitsytpuistoon. Huonekorkeus yli 3 metriä. Leveät ikkunalaudat. Lautalattia on mattalakattu ja seinät on maalattu.

Nettiliittymä: taloverkko. Taloyhtiöön kytketty ilmainen Telian talonetti maaliskuussa 2022. Tarvittaessa voi nopeuttaa lisämaksusta. Osakas on asentanut Bang et Olufsenin monihuone- musiikkijärjestelmän. Huoneistoon jäävät kylpyhuoneen Bang et Olufsen -kaiutin ja tarvittavat johdot, jotka ovat khh:n teknisessä kaapissa.
Kuntoon liittyvät selvitykset: LVISA-saneerauksen yhteydessä tehdyt tarkastukset taloyhtiön toimesta.
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: As Oy Neitsytpolku 9
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1929
Rakennusmateriaali: tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Pelti
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö vesikeskuslämmitys
Energialuokka: F2013
Tehdyt korjaukset: 2021-2022 Linjasaneeraus LVISA, valmistunut 24.3.2022. Linjasaneerauksen velkaosuudet jaetaan huoneistoille elo-syyskuussa 2022. 2018: E 61 asunnon, kellarin ja liiketila 100 vauriokorjaukset. 2017-2018: Linjasaneeraussuunnittelu. 2016: A-portaan ylimmän kerroksen parvekeovien uusiminen. E-portaan sisääntulosyvennyksen laatoituksen uusiminen. 2015: Vesikaton peltipintojen maalaus E-portaan pihan puolen lappeen osalta. Parvekeovien (5 kpl ) uusiminen. E-portaan pihaoven uusiminen. 2014: Vesikaton peltipintojen maalaus Neitsytpolun puoleinen lape ja D-portaan pihasiiven idän puoleinen lape. Yhteensä 700 m2. Lämmityskaapelin asennus E-portaan kadunpuolen vesirännin. B-portaan alimman parvekeoven ja C-portaan keskimmäisen parvekeoven uusiminen. 2013: Vesikaton peltipintojen maalaus Tehtaankadun puoleinen lape, E-portaan pihan puoleinen lape, F-portaan kattopinnat kokonaan. Lämmityskaapeleiden asennus A-, D-, ja E-portaan pihan puolen vesiränneihin. Pihan puolen ikkunapuitteiden ulkopuolen puupintojen maalaus osittain ja vesipeltien maalaus. B- ja D- portaiden keskimmäisten parvekkeiden ovien uusiminen. 2012: Lämmönjakolaitteiden uusiminen. Vesikaton peltipintojen osittainen uusiminen E-portaan pihan puolen lappeen osalta. Tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen (4 kpl) ja muiden ovien lakkaustyö. Kadun puolen porttikäytävän katto- ja seinäpintojen maalaus. 2011: Porrashuoneiden ikkunoiden maalaus portaan puoleisilta pinnoilta. Katu- ja pihaseinien paikkamaalaustyöt. Vesikaton pellityksen uusiminen B-portaan pihan puolen lappeen osalta. 2010: Pihaseinien paikkarappaus. Räystäspeltien osittainen uusiminen pihan puolelta. Käyttövesi ja viemäriputkien kuntotutkimus 29.1.2010 /VTT. Tutkimuksen mukaan akuuttia tarvetta putkiston kokonaisvaltaiseen saneeraukseen ei ole. Arviolta 5 vuoden kuluttua suoritetaan samojen alueiden tutkinta (etenemisen seuranta). 2009: Tehtaankadun puoleisen runkoviemärin uusiminen. Lämpöverkoston paisunta-astian uusiminen. 2008: Ullakkohuoneiston E 107 kohdalla olevan vesikaton pellityksen uusiminen. Tuuletusparvekkeiden kaiteiden ja lattioiden maalaus. F-portaan vesikaton maalaus. 2007: Kadun puoleisten julkisivujen paikkamaalaustyöt. 2006: Pääviemärin uusiminen autohallin sisääntuloluiskan kohdalta. Talon kadun puoleisten ikkunoiden ulkopintojen puupintojen kunnostus- ja maalaustyö. C-portaan merenpuoleisen julkisivun rappaus- ja maalaustyö. Tehtaankadun ja Neitsytpolun puoleisten julkisivujen paikkarappaustyöt. 2005: Pihasivujen ikkunoiden ulkopuitteiden kunnostus ja maalaus. Portin uusiminen. 2003: Talon vesikattojen osittainen maalaus. Talon katu- ja pihatason sekä tuuletusparvekkeiden ulko-ovin lakkaus ja maalaus. 2000: C-, D-, E-portaiden ullakkorakenteiden ja -komeroiden sekä vesikatteen osittainen uusiminen. D-portaan hissin kosteusvaurioiden korjaaminen. Talon katujulkisivujen pesu- ja paikkamaalaus. C-, D-, E-portaiden kellarikäytävien puhdistus ja maalaus.
Suunnitellut korjaukset: Pihakannen korjaus aloitettu 4.7.2022, kustannusarvio 187 €/m2. Julkisivun hankesuunnittelu alkanut 2022. Hallituksen kunnossapitotarvesuunnitelma vuosille 2020-2025.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet: Pihakannen korjauksesta yhtiökokouksen päätös.
Osakkaiden keskinäiset sopimukset korjausten ja kunnossapidon osalta: Osakkeenomistajan on pidettävä kunnossa sähköjohtojen huoneistojen sisällä olevat sähköjohdot. Yhtiön on pidettävä kunnossa sähkönousujohtot huoneistokohtainen ryhmäkeskus mukaan luettena.
Taloyhtiön tuotot: 5129.9 €
Isännöitsijä: Isännöitsijä Seppo Rosendahl Sähköposti seppo.rosendahl@paaovi.fi Pääovi Oy Toimistopuhelin Osoite Tehtaankatu 10 00140 Helsinki Matkapuhelin 040 562 3000
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöHelsingin Kiinteistötekniikka.
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
talopesula,
vinttikomero,
kellarikomero,
urheiluvälinevarasto,
lastenvaunuvarasto

Muita tietoja

Palvelut: Palvelut: K-Market Pietari n. 130 m. Alepa Ullalinna n. 300 m. K-Market Kaivopuisto n. 300 m. Anton & Anton ruokakauppa Kapteeninkadun ja Vuorimiehenkadun kulmassa. Alueella useita tasokkaita ravintoloita ja kahviloita. Koulu: Tehtaankadun ala-aste n. 350 m. Helsingin normaalilyseo n. 850 m. Snellmanin ala-aste n. 1,0 km. Päiväkoti: Päiväkoti Tähtitorni n. 350 m. Päiväkoti Pikku-Paavo n. 450 m. Päiväkoti Engel Huvila n. 500 m.
Liikenneyhteydet: Raitiovaunu 3 Tehtaankatu (talon edestä). Raitiovaunu 10 Tarkk? ampujankatu. Bussit.
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 335 €/kk
Hoitovastike: 335 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: LVISA-saneerauksesta tulevat huoneistokohtaiset yhtiölainaosuudet jaetaan syksyllä 2022 aikana. Isännöitsijältä saadun arvion mukaan kustannus on 1.200 - 1.300 €/m2. Omistaja on jo maksanut perustason yli menneen osuuden LVISA- remontista (eli ostajalle tulee maksu vain perustason mukaan). Syksyn ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätetään, että vesimaksua peritään kulutuksen mukaan (huoneistoissa omat mittarit). Vesimaksu nyt 24€/hlö/kk.

Hinta

Myyntihinta: 639 000,00 €
Velaton hinta: 639 000,00 €
Vapautuminen: heti
Sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Iso-Kouvola Tuire
Myyntipäällikkö, LKV
tuire@bkm.fi
050 343 4604