Helsinki, Tiilimäki 7 Munkkiniemi , 149.50 m2

Tiilimäessä huikean kiva aikakautensa malliesimerkki selkeälinjaisesta ajattomasta suunnittelusta ja kestävästä rakentamisesta!
Tämä pienkerrostalon toiseen ja kolmanteen kerrokseen sijoittuva kaunis ja harmoninen koti on kuin luotu lapsiperheelle. Sisääntulokerroksessa on tilava eteinen, wc, avara olohuone, keittiö ja iso ruokasali.
Olohuoneessa tunnelman luojana on kaunis avotakka. Katseen vangitsevat jykevät pilarit ja huoneiston yläkertaan johtavat näyttävät avoportaat.

Yläkerrasta löytyy tämän kodin yksityinen puoli. Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja koko huoneiston levyinen upea terassi. Terassilla on reilusti tilaa oleskelu- ja ruokailuryhmälle. Terassilla on myös avotakka ja kauniit näkymät yhtiön vehreälle piha-alueelle.

Erillisillä osakkeilla myynnissä lämmin autotalli 40 000 €. 

Asunto Oy Villa Kir on velaton pieni taloyhtiö, joka sijaitsee omalla 1630 m2 tontilla. Tulevien vuosien suunnitelmissa on putkikorjaus ja kaukolämmön päivitys.

Ota yhteyttä välittäjään Nina Asteljoki 0400 444 220 tai nina@bkm.fi ja sovi oma esittelyaikasi tähän ihanaan kotiin.
*Kun harkitset asunnon vaihtoa, hyödynnä osaamiseni ja tuhansien asuntokauppojen kokemus. Asuntoarviointi on maksuton* 

Huoneisto

Kohdenumero: 20316645
Osakkeet 205-354, 355-374
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 4h, k, kph, 2 x wc, vh,
Kerros/Kerroksia: 2-3/3
Asuintilojen pinta-ala: 149.5m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta: Yhtiöjärjestyksen mukaan asuintilojen pinta-ala 149,5m2, autotalli 19,5m2.
Keittiö:

Keittiössä vaaleat kaapistot, tummat työtasot ja välitila kaakelia. Lattia laattaa. Varustus: jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone.

Pesutilat:

Kylpyhuone sijaitsee toisessa kerroksessa. Seinät vaaleaa kaakelia, lattiat harmaata laattaa. Varustus: Pesukoneliitäntä, amme, suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi.

Erillinen WC:

Kaksi erillista wc:tä. Yläkerran wc uusittu 2010. Molemmissa wc:ssä pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc. Lattia laattaa, seinät kaakeloitu.

Sauna:

Ei saunaa

Makuuhuoneet:

Yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot, päämakuuhuoneessa on tilava vaatehuone. Lattiat parkettia, seinät maalattu.

Lukumäärä: 3

Olohuone:

Avara olohuone, ikkunat kahteen suuntaan. Olohuoneessa avotakka. Olohuoneen seinät maalattu ja parkettilattia hiottu 2005.

Kunto: hyvä.
Takka: takka.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Villa Kir Helsinki
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1976
Rakennusmateriaali: tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate: Tiili
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Tehdyt korjaukset: Isoimmat korjaukset vuosina 2019-2021: 2019 Puiden kaato. 2020 Vesivahingon korjaus (asunto 1). 2021 Ei merkittäviä korjauksia. 2022 Kaksi putkikorjausta.
Suunnitellut korjaukset: Putkiremontti, tavoiteltu ajoitus 2023 tai 2024. Kaukolämmön vaihtimen uusinta ja lämmönjakohuoneen saneeraus. Sähköjärjestelmän uusiminen ml. sähköautojen latauksen mahdollistaminen.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet: Yhtiöllä ei ole isännöitsijää, rahaliikenne hoidetaan kustannuksetta erään osakkaan toimesta, kirjanpito ulkoinen, tilintarkastuksen hoitaa toinen osakas kustannuksetta. Vastaava malli ei välttämättä jatku, jolloin kustannukset nousevat.
Osakkaiden keskinäiset sopimukset korjausten ja kunnossapidon osalta: YJ 6 § Kustannusvastuujako Kukin asunto vastaa kaikista omaan asuntoon kohdistuvista korjauskustannuksista niin pitkälle kuin se voidaan kohtuudella katsoa kohdistuvan ko. huoneistolle. Epäselvissä tapauksissa hallitus pyytää kustannusvastuusta lausuntoa kiinteistöliitolta tai puolueettomalta instanssilta, joka yleisen oikeustajun mukaan on kiinteistöliittoa soveliaampi lausunnonantaja. Kunkin huoneiston parvekkeet kuuluvat osakkaan vastuulle koska kaikissa ei ole parveketta. Yhtiölle ei kuulu asuntojen wc:t ja kosteat tilat, kylmähuoneet, uima-allas ja siihen liittyvät varusteet, terassit, autotallit eikä takat ja takan hormit.
Autonsäilytys: Autotallit: 4 kpl,
Rajoitukset: Yhtiöllä on lunastusoikeus 14 päivää. Osakkailla on lunastusoikeus 14 päivää.
Isännöitsijä: Omatoiminen isännöinti. Hallituksen puheenjohtaja: Jukka Moisio
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
jäähdytetty kellari,
urheiluvälinevarasto,
väestönsuoja,
kaapeli-tv,
Huoneistokohtaiset varastot

Muita tietoja

Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 600,35 €/kk
Hoitovastike: 600,35 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Hoitovastike yhteensä 566,66€/kk, ei rahoitusvastiketta, yhtiö on velaton. Vesi sisältyy vastikkeeseen. Syys/lokakuussa kerätty 1-3 vastikkeen kokoinen lisämaksu kiinteistöveroon (6000€). Muihin kuluihin ja tarvittaviin remontteihin on kerätty tarvittaessa erikseen lisävastikkeita

Hinta

Myyntihinta: 1 109 000,00 €
Velaton hinta: 1 109 000,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan
sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Asteljoki Nina
Kiinteistönvälittäjä, tj, LKV
nina@bkm.fi
0400 444 220