Helsinki, Pietarinkatu 3 Ullanlinna , 104.00 m2

TILAISUUS! 
TERVETULOA ESITTELYYN SUNNUNTAINA 26.3. KLO 14-15 !

VAPAA KAUNIS HUONEISTO LOISTOPAIKALLA!

Näitä kaivataan ja tässä se on !

-putkiremontoitu taloyhtiö
-ei alhaalla
-hissi
-hyväkuntoinen
-läpitalon
-valoisa 
-lasitettu parveke
-yhtiössä sauna 
-autotalli mahdollisuus 
-sisäpihan puolelta esteetön
-meren- ja puiston läheisyys 

Tässä huoneistossa on ajalleen tyypillinen toimiva ja selkeä läpitalon pohjaratkaisu. Huoneisto on juuri pintaremontoitu; mm. lattiat hiottu, seinät, katot, ovet, patterit maalattu ja halliin asennettu uudet kaapistot. 

Isot ikkunat talviselle ja kesäisin vehreälle ja viihtyisälle korttelipihalle sekä kadun puolelle.  Reilunkokoinen lasitettu parveke tuo asumismukavuutta eri vuodenaikoina.  

Ihanan iso kodikas keittiö, jossa kaikki tarpeelliset kodinkoneet, upeat kaapistot, kivitasot ja laattalattia. 
Olohuone on hyvin avara ja valoisa. Makuuhuoneet käytännöllisen kokoisia. 
Huoneissa parkettilattiat. 

Muutama vuosi sitten uusittu kylpyhuone on kuin uusi. 
Poreammeessa varmasti ihana rentoutua! Arkea helpottamaan huoneistossa on kaksi wc:tä. 

Taloyhtiöstä pidetty vuosien mittaan hyvää huolta, joten se on säilyttänyt arvokkuutensa. Arvotalo kodikkaalla Kaivopuiston alueella. Rantabulevardi kivoine kahviloineen, lasten leikkipaikkoineen, koirapuistoineen, lenkkeilypolkuineen ihan vieressä. Uunisaareen kiven heitto. 
Ja onhan Ullanlinna aivan omansa hyvine palveluineen, kouluineen ja perheen pienempien moninaisine päiväkoteineen ja leikkipuistoineen.

Mahdollisuus vuokrata kahden auton lämmin autotalli, johon pääsee kastumatta :)  

Voit halutessasi myös varata yksityisesittelyn joustavasti!

MYYNTIÄ HOITAA:
ANNA-MAIJA WASS 044 325 5544
anna-maija.wass@bulevardinkotimeklarit.fi
anna-maija@bkm.fi

Huoneisto

Kohdenumero: 20277730
Osakkeet 2755-2858
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 3 h, k, kph, wc, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia: 6/7
Asuintilojen pinta-ala: 104m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

Keittiössä upeat kaapisto, liesi, uuni, liesituuletin, astianpesukone, Smegin jääkaappi. Kivitasot ja laattalattia. Iso ikkuna sisäpihan puolelle.

Pesutilat:

Kylpyhuoneessa poreamme, suihku, wc, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, erillinen käsienpesuallas.

Erillinen WC:

Erillisessä wc:ssä allaskaapisto.

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Makuuhuoneet:

Toinen makuuhuoneista sisäpihan puolella.

Olohuone:

Olohuoneesta käynti huoneen levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Huoneistossa parkettilattiat, paitsi keittiössä laatta.

Kunto: hyvä. Huoneistossa juuri poistettu tapetit, seinät ja katot maalattu. Parkettilattiat hiottu. Hallin kaapistot uusittu ja makuuhuoneen vaatekaappeihin vaihdettu uudet ovet.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Pietarinkatu 3 Bostads Ab
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1970
Rakennusmateriaali: betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Harja Kate: Pelti
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: F2013
Energiatodistus: Viimeinen voimassaolopäivämäärä on 18.05.2026.
Tehdyt korjaukset: 2022 Pihakannen alapuoliset työt sekä autotallien ovien uusiminen. 2021 Pihakannen rappaukset ja kadun julkisivun alaosat. 2019-2020 Pihakansisaneeraus sekä julkisivu- ja parvekesaneeraus. 2015-2016 LVIS-peruskorjaus, hissien uusiminen, saunan uusiminen, porrashuoneiden peruskorjaus. 2015 Pihanpuolen ikkunoiden ja parvekeovien vaihto, kadunpuolen parvekeikkunoiden ja ovien vaihto. 2014 Lukitus uusittu, LVIS-peruskorjauksen toteutussuunnitelma laadittu. 2013 LVIS-peruskorjauksen hankesuunnitelma laadittu. Kellarin pohjaviemärit osittain uusittu. 2011 Peruskuntoarvio laadittu. 2008 Viemäri- ja vesijohto katuliitososuus. 2007 Vesikaton vedenohjauksen parantaminen, ullakon venttiilit. 2006 Portin sähköistäminen. 2005 Pihan betonikaiteiden kunnostus, kadun sokkelin kunnostus ja maalaus, kameravalvonta. 2004 Peltikatteen korjaus ja maalaus, huopakatteen uusiminen. 2003 Kadun puolen ikkunoiden vaihto, pihanpuolen leukapalkkien kunnostus ja ikkunoiden maalaus. 2002 Katujulkisivun ikkunoiden leukapalkkien kunnostus. 2001 Saunan peruskorjaus. 1998 Porrashuoneiden ja kellaritilojen maalaus. 1996 Julkisivu- ja parvekekorjaus. 1995 Lämmönjakokeskuksen osittainen uusiminen. Pihakannen eristyksen korjaaminen. 1991 Pihakannen uusiminen.
Suunnitellut korjaukset: 2022-2023 Sähköautojen latauspisteiden asentaminen. 2023 Asfalttipintojen uusiminen.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet: Varsinainen yhtiökokous 6.6.2022 päätti vahvistaa hallituksen esityksen mukaisesti hankkeiden "pihakannen alapuoliset työt, julkisivun korjaustyöt sekä autotallien ovien uusiminen" toteutuneet kustannukset, yhteensä 161 473,29 euroa. Kerta-osuus per jyvitetty neliömetri 49,59 euroa. Rahoitusvastike ensimmäisenä vuotena 0,63 euroa per neliömetri. Päätettiin, että rahoitusvastiketta aletaan periä elokuun alusta alkaen. Varsinainen yhtiökokous 6.6.2022: Sähköautojen latausvalmiuden rakentamisesta autohalliin todettiin, että taloyhtiölle tarjouksen tehnyt operaattori oli laskenut tarjouksen väärän paikkamäärän mukaan ja infran rakentamisen kustannus ei pidä paikkaansa. ICT-alan lakon johdosta taloyhtiö ei saanut tarkennettuja tietoja käyttöön kokoukseen mennessä, joten tältä osin päätöstä tulee siirtää erilliseen kokoukseen. Yhtiökokous evästi hallitusta jatkamaan sähköautojen latausasian edistämistä esitettäväksi syksyllä järjestettävässä ylimääräisessä yhtiökokouksessa vaihtoehto B mukaisesti, niin että taloyhtiö rakentaa latausinfran autopaikoille ja tallien vuokralaiset sekä osakkeenomistajat vuokraavat tai ostavat latausasemat yhtiön valitsemalta toimijalta. Sähköautojen latausvalmiuden rahoittamisesta ei tehty päätöstä.
Osakkaiden keskinäiset sopimukset korjausten ja kunnossapidon osalta: Yhtiöjärjestys 12§: Kulloinkin voimassa olevasta asunto-osakeyhtiölaista riippumatta parvekkeen kunnossapitovastuu jakautuu yhtiön ja osakkaan välillä seuraavasti: Parvekkeiden osalta yhtiölle kuuluu rakenteelliset korjaukset sekä puinen kaideosa ja parvekkeen takana olevat puiset paneeliosat ikkunoineen ja parvekeovineen. Osakkeenomistajalle kuuluvat muut parvekkeen sisäpuoliset maalaustyöt mukaan lukien parvekelattian pinnoitus ja parvekkeen katto. Parvekelasituksen osalta osakkeenomistajalle kuuluu parvekelasituksen hankinta, huolto ja korjaus.
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Mahdollisuus vuokrata kahden auton lämmin autotalli.
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 4940000 €
Taloyhtiön tuotot: 37473.1 €
Isännöitsijä: Westerstråhle&Co Oy Ab Vuorikatu 16 A 11 00100 H:ki Olli Väistö 09 170 041
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöMc Clean Kiinteistöhoito Oy.

Muita tietoja

Palvelut: K-kauppa ja Alepa lähellä. Posti Kasarmitorilla. Lääkärikeskus Viiskulmassa.
Kaavoitus: Asemakaava. Lisätietoa antaa Helsingin kaupunki.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 507,52 €/kk
Hoitovastike: 442 €/kk
Rahoitusvastike: 65,52 €/kk (0,50 €/m²)
Vesimaksu: 22 €/hlö
Sauna: 22 €/kk

Hinta

Myyntihinta: 945 149,18 €
Velkaosuus: 4 850,82 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuuden voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 950 000,00 €
Vapautuminen: heti

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Wass Anna-Maija
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
anna-maija@bkm.fi
044 325 5544